Gestalttherapiegroep

Gestalttherapiegroep

Organisator: IVC vzw

IVC

Min. Vanden Pereboomlaan 27
8500 Kortrijk
West-Vlaanderen

Zoek een andere cursus
vrijdag 16 februari 2018
vrijdag
16 februari 2018
vanaf 10u
zondag
18 februari 2018
tot 17u

Thema's

Voor

Gegeven door

  • Maya van Zelst

Prijs

  • € 123,50 verblijf (vol-pensioen) + cursusgeld volgens inkomen

Omschrijving

Module 1: Focus op beelden en dromen


Gestalttherapiegroepen geven aan elke deelnemer de kans om intensief zijn of haar eigen functioneren te onderzoeken en groeikansen te exploreren in relatie tot een wereld-in-verandering.

Een gestalttherapiegroep is een groep bij uitstek om stil te staan bij het eigen proces, het oordelen achterwege te laten en te kijken naar wat er werkelijk gaande is, het gewaarzijn te verhogen van wat ons drijft of tegenhoudt, emoties een plaats te geven, nieuwe (manieren van) contacten aan te gaan. Vermits gewerkt wordt vanuit de eigen ervaring, is het deelnemen niet een voorbijgaand experiment, maar kan het geleerde ook gemakkelijk geïntegreerd worden in het dagelijkse leven.

Al meer dan 40 jaar biedt het IVC deze gestalttherapiegroepen aan onder leiding van zeer ervaren trainers. Het hanteren van de gestaltprincipes, het bieden van een duidelijk kader en de aandacht voor de groepsdynamiek geven zowel voldoende veiligheid als aantrekkelijke uitdaging om het voor elke deelnemer tot een unieke ervaring te maken in het proces van zich realiseren in de wereld.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus