Terug naar boven

De warmste week

De warmste week

Therapie toegankelijk maken voor iedereen? Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Daarom wil Vind-een-Psycholoog.be tijdens de Warmste Week van Studio Brussel graag een steentje bijdragen aan het initiatief Touw. Zo kunnen ook mensen die het financieel moeilijk hebben beroep doen op psychotherapie.

Je ervaring delen


Wat is de actie van Vind-een-Psycholoog.be?

1. Wij verzamelen ervaringen om de taboe rond psychotherapie te helpen doorbreken. Per ontvangen therapie-ervaring schenken we € 3 aan Touw.
2. Bij elke vrije donatie die we ontvangen leggen we € 5 extra bij ten voordele van Touw.

Positieve therapie-ervaringen

Heb jij de kracht van therapie al ervaren? Jouw ervaring kan vertrouwen geven aan mensen die nog zoekende zijn en de stap naar therapie vergemakkelijken. De positieve therapie-ervaringen worden anoniem op Vind-een-Psycholoog.be gedeeld. Voor elke ingezamelde ervaring storten wij € 3 aan Touw.* Ervaringen kunnen eenvoudig online met ons gedeeld worden via ons online invulformulier.

Ook na de Warmste Week kan je via deze link de taboe rond psychotherapie helpen doorbreken door je ervaring anoniem te delen.

Zelf een steentje bijdragen?

Zelf een kleine financiële bijdrage leveren kan ook! Deze wordt door Touw gebruikt om kosteloze therapie aan te bieden aan cliënten die het financieel moeilijk hebben. Voor elke donatie die wij ontvangen, geven wij er € 5 bovenop!*

Ook enthousiast geworden? Schrijf dan nu je bijdrage over op het rekeningnummer BE25 7360 2678 3582 met vermelding van je naam en 'De warmste week'. Alle kleine beetjes helpen, samen bereiken we meer!

Wat doet Touw?

Touw biedt kosteloze psychotherapie aan cliënten die het financieel moeilijk hebben. Met behulp van vrijwillige psychotherapeuten kunnen personen voor wie de financiële draagkracht te klein is, toch gebruikmaken van 10 gratis therapeutische sessies. Zo wordt therapie toegankelijk voor iedereen.

Vind meer info op de website van Touw.

Je ervaring delen


Help jij mee de drempel naar therapie te verlagen? Wij zijn alvast fan!

Het team van Vind-een-Psycholoog.be

Touw

*Noot: Het is geenszins de bedoeling een reviewsysteem aan te bieden om individuele psychologen (positief of negatief) te beoordelen of om reclame te maken voor psychologen. De voornaam van de psycholoog en de belangrijkste therapievorm kan wel vernoemd worden. Ervaringen worden enkel gedeeld met volledige toestemming van de cliënt en zullen onherkenbaar gemaakt worden. Vind-een-Psycholoog.be verbind zich ertoe per ervaring en donatie bij te dragen zoals voorheen beschreven, met een max. van 500 euro. Donaties zullen steeds integraal doorgestort worden.