Terug naar boven

Gestalttherapiegroep

Groepstherapie

IVC vzw

IVC

Min. Vanden Peereboomlaan 27

8500 Kortrijk

West-Vlaanderen

Introductie

Gestalttherapiegroepen geven aan elke deelnemer de kans om intensief zijn of haar eigen functioneren te onderzoeken en groeikansen te exploreren in relatie tot een wereld-in-verandering.

Een gestalttherapiegroep is een groep bij uitstek om stil te staan bij het eigen proces, het oordelen achterwege te laten en te kijken naar wat er werkelijk gaande is, het gewaarzijn te verhogen van wat ons drijft of tegenhoudt, emoties een plaats te geven, nieuwe (manieren van) contacten aan te gaan. Vermits gewerkt wordt vanuit de eigen ervaring, is het deelnemen niet een voorbijgaand experiment, maar kan het geleerde ook gemakkelijk geïntegreerd worden in het dagelijkse leven.

Al meer dan 35 jaar biedt het IVC deze gestalttherapiegroepen aan onder leiding van zeer ervaren trainers. Het hanteren van de gestaltprincipes, het bieden van een duidelijk kader en de aandacht voor de groepsdynamiek geven zowel voldoende veiligheid als aantrekkelijke uitdaging om het voor elke deelnemer tot een unieke ervaring te maken in het proces van zich realiseren in de wereld.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 20 november 2020
vrijdag 20 november 2020Vanaf 15u
zondag 22 november 2020Vanaf 17u

Praktische informatie

Thema's

Lichaam & welzijn Persoonlijke ontwikkeling Therapiegroep Zelfvertrouwen Zelfzorg

Voor

Iedereen Volwassenen Jongvolwassenen Mannen Vrouwen

Gegeven door

Riane Malfait

Prijs

€ 123,50 verblijf (overnachtingen & broodmaaltijden)+ cursusgeld volgens inkomen.

Neem contact op met

Gestalttherapiegroep
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

IVC vzw

IVC

Min. Vanden Peereboomlaan 27

8500 Kortrijk

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

https://www.ivc.be/files/Folder_GTO_2018-2019.pdf

Routebeschrijving