Terug naar boven

Emma Denorme

Praktijk Ovonde

Psycholoog

Brugsesteenweg 23, A

9900 Eeklo

Introductie

Loopt het leven even niet zoals je verwacht of gepland had? Weet je het allemaal niet zo goed meer? Heb je het gevoel dat je in de knoop zit of wat uit balans bent geraakt? Of heb je gewoon even nood om je hart te luchten en te ventileren? Neem dan gerust contact op met mij. Samen kunnen we kijken waar jij op dat moment nood aan hebt. Soms kan het al een eerste stap zijn om dingen in een ander perspectief te plaatsen, zodat je meer inzicht krijgt in je eigen gevoelens, gedachten en gedrag.

Werkwijze
Ik werk hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie die gericht is op het vergroten van jouw veerkracht, door een plaats te creëren om vrijuit te kunnen spreken. Mijn aanpak vertrekt niet uit één specifieke stroming maar wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag, noden en draagkracht. Twijfel je of therapie wel iets voor jou is? Tijdens een eerste verkennend gesprek kan je zelf aanvoelen of het iets voor jou zou kunnen betekenen en of je al dan niet een vervolgafspraak wenst. Het verdere verloop van de sessies bepalen we dan samen.

Wie ben ik?
Al op jonge leeftijd had ik een sterke interesse in de manier waarop wij als mensen denken, handelen, emoties ervaren en hier taal aan geven, alsook hoe we in interactie staan met onze (sociale) omgeving. Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie studeerde ik af als master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stage-ervaringen opgedaan (o.m. in een Psychiatrisch Ziekenhuis alsook in het CLB), waarin de focus zowel op het diagnostische als therapeutische aspect lag. Nog steeds probeer ik mij zo veel mogelijk bij te scholen door het volgen van webinars en aanvullende opleidingen.

Praktisch
De afspraken gaan door in de praktijk Ovonde in Eeklo (Brugsesteenweg 23a 9900 Eeklo). De praktijk is vlot bereikbaar met openbaar vervoer en is voorzien van gratis parking vooraan. Je kan bij mij terecht van maandag tot en met zaterdag.

Een individuele sessie kost steeds €65/u. De meeste mutualiteiten betalen een deel van de sessies terug. Neem steeds contact op met uw ziekenfonds voor de meest accurate informatie.

Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken? Neem dan zeker contact op via het contactformulier of via telefoon. Laat gerust een boodschap achter op het antwoordapparaat bij afwezigheid, dan bel ik u zo snel mogelijk terug op.

! Annuleren van afspraken !

Ik ga ervan uit dat je enkel om uitzonderlijke reden de sessie verplaatst of annuleert. Indien je niet tijdig annuleert zal de sessie aangerekend worden om wachttijden te beperken, aangezien ik op dat gereserveerde moment immers geen andere activiteit of afspraak meer kan plannen. Indien je een sessie wenst te annuleren, vraag ik dit 48 uur op voorhand aan te kondigen, hetzij via mail hetzij telefonisch.

Lees verder

Therapievormen

Klinisch psycholoog Psycholoog Gesprekstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Depressie Verslaving Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Ouderen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

In de therapiepraktijk Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.) Psychologische begeleiding via telefoon - gsm Psychologische begeleiding over het internet

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch psycholoog

375840

Inschrijvingsnummer Psychologencommissie

982135736

Werkmomenten

Maandag tot en met zaterdag.

Wachtlijst

2-3 weken

Prijs voor een consult

€65

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Master In de Klinische Psychologie (Universiteit Gent)
Bachelor in de Toegepaste Psychologie (Howest Brugge)
ACT Basisopleiding (ACT Academie)

Beroepsvereniging

VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen)
BFP (Belgische Federatie van Psychologen)
Psychologencommissie (Compsy)

Neem contact op met Emma

Brugsesteenweg 23, A

9900 Eeklo

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://praktijkovonde.be

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086621736288

https://www.instagram.com/emma.denorme/?fbclid=IwAR234EEixHSLOXKh3FM1pw240vaO7Z6WndUp6G0FC0y0W2LeKuyAaFvk3VU

Routebeschrijving