Terug naar boven

Vanessa Desloovere

Therapie-aan-huis

Klinisch psycholoog

Hoogweg 123

9690 Kluisbergen

Introductie

In een therapeutische sessie werk ik vanuit een integratieve invalshoek met een holistische aanpak. Ik ga dus verschillende therapievormen gaan combineren en gaan aanpassen aan het unieke individu, afhankelijk van de noden en de hulpvraag. Een alomvattend, holistische aanpak waarbij ik ga kijken naar het geheel, op alle niveaus. Niet alleen zal er gekeken worden naar een geïsoleerde klacht maar naar het totaalbeeld en de bredere context. Vandaar bied ik mijn expertise aan in een context naar wens, een context waar men zich goed voelt. En dit kan gerust variëren doorheen het therapeutisch proces. Dit kan aan huis zijn, op school, op het werk, bij de familie, in een bos al wandelend, via verschillende kanalen online, op een neutrale zelf gekozen plaats of binnen de 4 muren van een veilige praktijkruimte. Alles is bespreekbaar, je hoeft er alleen maar naar te vragen.

Specialisaties

Psychologische begeleiding aan huis Psychologische begeleiding via video call of telefoon Online / email psychologische begeleiding Meer ...

Ondersteuning bij

Depressie Burnout / burn-out Angst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Kinderen Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Koppels Ouders Gezinnen Samengestelde gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

Psycholoog aan huis Psychologische begeleiding over het internet Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.) Psychologische begeleiding via chat Psychologische begeleiding via e-mail Psychologische begeleiding via telefoon - gsm Groepspraktijk

Consulttype

Gezinsbegeleiding Gezinstherapie Groepstherapie Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch psycholoog

264069

Inschrijvingsnummer psychologen

872114189

Werkmomenten

Op afspraak

Wachtlijst

nee

Prijs voor een consult

55 euro

Duur van de sessie

45-60min

Opleiding

A2 opvoedster (2005), master klinische psychologie (2005-2010), forensische gedragswetenschappen (2014), creatieve therapie (2017)

Beroepsvereniging

Psychologencommissie (Compsy)

Neem contact op met Vanessa

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Hoogweg 123

9690 Kluisbergen

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.therapie-aan-huis.be

http://www.groepspraktijkkluisbergen.be

Routebeschrijving