Terug naar boven

Valerie Stevens

Gezondheidspraktijk Wondelgem

Klinisch psycholoog

Molenstraat 125

9032 Wondelgem

Introductie

Ieder van ons kan op een bepaald moment wel eens vast komen te zitten met bepaalde gevoelens of gedachten. Deze lijken dan vaak ons doen en laten te bepalen. Je blijft worstelen met bepaalde thema’s of ideeën en je kan ze maar moeilijk van je afzetten. Op deze momenten kan psychologische begeleiding of een gesprek zinvol zijn.

Werkwijze

De aanmelding gebeurt telefonisch of via mail. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek waarbij ik luister naar uw verhaal, uw hulpvraag en uw verwachtingen. Daarna bespreken we het verder verloop van de begeleiding.

In verdere gesprekken wordt dieper ingegaan op bepaalde thema’s. Zo probeer ik voldoende informatie te verzamelen om dan samen met jou te bekijken hoe de problemen en klachten zich tot elkaar verhouden. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld.

Voor de begeleiding wordt vooral gewerkt met technieken vanuit de cognitieve-gedragstherapie, maar ook acceptatie- en mindfulnesstechnieken kunnen aan bod komen.

Voor wie?

Voor jongeren, (jong)volwassenen en volwassenen

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste gesprek kan je mij bereiken via mail of telefonisch op dinsdag tussen 17u30 en 18u of op donderdag tussen 13u30 en 14u30.

Tijdens de sessies worden geen oproepen beantwoord, om de rust tijdens de gesprekken te bewaren. Spreek dan gerust uw contactgegevens in, zodat ik achteraf contact met u kan opnemen.Lees verder

Specialisaties

Klinisch psycholoog tabakologie

Praktische informatie

Inschrijvingsnummer psychologen

902116728

Visumnummer klinisch psycholoog

261926

Werkmomenten

Donderdag: 16u tot 21u Zaterdag: 9u tot 13u

Wachtlijst

6 - 8 weken

Prijs voor een consult

Psychologische begeleidingen: 50 euro Rookstop: 7,5 euro per kwartier / 1 euro per kwartier met verhoogde tegemoetkoming

Duur van de sessie

50 min

Opleiding

Permanente vorming 'Tabakologie en rookstopbegeleiding', KU Leuven
Master in de klinische psychologie, UGent (2016)
Permanente vorming: studiedagen, vormingsdagen en verschillende korte opleidingen

Beroepsvereniging

BFP (Belgische Federatie van Psychologen) en VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen)

Neem contact op met Valerie

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Molenstraat 125

9032 Wondelgem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.gezondheidspraktijkwondelgem.be

Routebeschrijving