Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychologen in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze psychologen.

Didier Vanhee

Traumatoloog EMDR

Traumatherapeut

Swytswal 15

8680 Koekelare

Introductie

Didier Vanhee is klinisch psycholoog en volgde zijn psychotherapie opleiding van 1998 tot 2001 aan de Academie voor Integratieve psychologie. Later specialiseerde hij zich in de behandeling van trauma-gerelateerde problemen. Daarvoor volgde hij de opleiding tot psychotraumatoloog en EMDR therapeut. In 2011 behaalde hij het ECP (European Certificate of Psychotherapy) uitgegeven door de EAP (European Association for Psychotherapy).

Naast zijn zelfstandige praktijk als psychotherapeut, is hij ook vestigingsverantwoordelijke van de Academie voor Integratieve Psychologie - afdeling Koekelare en zetelt hij in het bestuur van de BNVIP(Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie)

In zijn praktijk ontwikkelde hij een jarenlange ervaring in de behandeling van tal van psychische problematieken, zoals depressie, burn-out, angststoornissen, rouwverwerking, dwangstoornissen, relatieproblemen, eetstoornissen, psychosomatiek,… Hij specialiseerde zich in de aanpak van alle trauma-gerelateerde problemen zoals posttraumatische stress syndromen en complex trauma. Hierbij is EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) de behandelmethode bij uitstek.

Lees verder

Specialisaties

EMDR – eye movement desensitization and reprocessing Integratieve psychotherapie Focusing Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Hechtingsstoornis Depressie Meer ...

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk Psycholoog aan huis

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf Gezinsbegeleiding Gezinstherapie Groepstherapie Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands

Inschrijvingsnummer psychologen

581106288

Werkmomenten

Iedere werkdag op afspraak

Wachtlijst

Binnen de week

Prijs voor een consult

45

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Master in de klinische psychologie
Integratieve Psychotherapie (4 jaar)
EMDR practioner
Psychotraumatoloog

Beroepsvereniging

BNVIP Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve PsychologieVVKP Vlaamse Vereniging voor Klinische PsychologenEMDR BelgiumBIPE Belgium Institute for Psychotraumatology and EMDR

Neem contact op met Didier

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Swytswal 15

8680 Koekelare

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.deswal.be

http://www.equilbries.be

http://www.psychology-integration.eu/

Routebeschrijving