Terug naar boven

Veerle Daniels

Psycholoog

Bevrijdingslaan 109

2450 Meerhout

Introductie

LET OP: AANMELDINGSSTOP tem. 19 april 2021

Mensen kunnen hulp zoeken voor zeer uiteenlopende redenen: emotionele moeilijkheden, relatieproblemen, verlies of andere ingrijpende ervaringen,... Binnen mijn therapieën stel ik niet het probleem, maar de mens en al zijn verbindingen centraal. Als mens staan wij immers niet alleen op of in de wereld. Iedere mens is een knooppunt van relaties. Dag in dag uit staan we in verbinding met ideeën, waarden en normen die onszelf als individu overstijgen. Ons gezin van herkomst, onze schoolkameraden en collega's, onze partner en onze vrienden...tot zelfs de maatschappij waarin wij leven, sturen mee ons denken en voelen. Het voortdurend en wederzijds in verbinding staan met anderen kan het leven complex maken. Soms merk je dat je vastloopt op idealen, verwachtingen en rotsvaste overtuigingen. In gesprekken met clienten trek ik de verbindingen waarin we elke dag leven naar de voorgrond. Ik help u spreken over uw gedachten en gevoelens op een wijze die de betekenis ervan voor u helderder maakt en daardoor ook dragelijker, hanteerbaarder. Samen gaan we op zoek naar andere perspectieven of invalshoeken om te kijken naar gebeurtenissen en problemen.

Mijn praktijk is gelegen in Meerhout (omgeving Geel, Mol, Balen, Tessenderlo, Laakdal, Vorst) in de Bevrijdingslaan 109. U kan zich telefonisch aanmelden (Bij antwoordapparaat kan u een boodschap inspreken, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug) of via email.

Lees verder

Specialisaties

Psycholoog Klinisch psycholoog Systeemtherapie Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Burnout / burn-out Stress Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch psycholoog

264862

Inschrijvingsnummer psychologen

802106920

Werkmomenten

maandag (van 9u tot 17u) woensdag (van 9u tot 11u) vrijdag (van 9u tot 17u) zaterdag (van 9 tot 13u)

Wachtlijst

LET OP: AANMELDINGSSTOP tem. 19 april 2021

Prijs voor een consult

60 euro

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Master/Licentiate in de Klinische en GezondheidsPsychologie (KU Leuven, 2004) - Systeemtherapeute (Interactie-Academie Antwerpen, 2011) - Basisopleiding ACT (Allegre, 2020)

Beroepsvereniging

VVKP/BFP - Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen/Belgische Federatie voor Psychologen en BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatie-, Gezinstherapie en Systeemtherapeutische Interventies

Neem contact op met Veerle

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Bevrijdingslaan 109

2450 Meerhout

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://sites.google.com/view/veerledaniels/home

Routebeschrijving