Terug naar boven

Sarah Degens

Sarah Degens

Gezinstherapeut

Deze psycholoog kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Psycholoog.be.

Vind een andere psycholoog via onderstaande linken:

Vind een psycholoogVind een psycholoog in GentVind een Gezinstherapeut

Introductie

Naast mijn praktijk in Barcelona, ben ik als online therapeut actief en werk met kinderen, adolescenten, volwassen en gezinnen. Ik woon nu al 10 jaar in Barcelona wat wil zeggen dat ik zonder problemen personen hulp kan bieden in het Catalaans en Spaans. Daarnaast werk ik ook in het Engels, Frans, Duits en tot slot in het Nederlands natuurlijk. De talen en de locatie waar ik de afgelopen jaren gewerkt heb, heeft me heel veel bijgebracht over verschillende culturen en het is een enorm voordeel bijvoorbeeld in het geval van gemixte gezinnen, dat elk gezinslid in zijn of haar moedertaal met me kan spreken.

Wanneer iemand zich bij me aanmeld, bekijken we allereerst samen waarbij deze persoon/personen graag hulp wil(len). Op het einde van de eerste kennismakende sessie, geef ik steeds een feedback over mijn eerste indruk en mogelijk advies over het verdere verloop van de therapie.

Het belangrijkste wanneer we van start gaan samen, is dat je je op je gemak kan voelen bij mij en dat we zo samen vanuit een vertrouwensrelatie kunnen werken naar jouw doel(en).

Ik integreer verschillende types interventies in mijn therapieën die ik over de jaren geleerd en succesvol toegepast heb. Steeds zoek ik naar de beste manier van werken voor een specifiek persoon of gezin. Mijn focus ligt voornamelijk in het begrijpen en veranderen van aspecten die niet voor je werken in je relatiepatronen en emotieregulatie. Op mijn website vind je meer informatie over hoe ik werk.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen of twijfels hebt om uit te zoeken of we een goede match zouden kunnen zijn.Lees verder

Specialisaties

ACT - acceptance and commitment therapie Psychotherapie Rouwbegeleiding - verliescounseling Meer ...

Ondersteuning bij

ADHD Verwerking kinder- en jeugdtijd Zelfzorg Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Kinderen Ouders Volwassenen Vrouwen Zwangerschap Samengestelde gezinnen Mannen Jongeren Jong volwassenen Gezinnen Baby's

Plaats

Psychologische begeleiding over het internet Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Gezinsbegeleiding Individuele therapie Gezinstherapie

Talen

Nederlands Engels Frans Duits Spaans

Visumnummer klinisch psycholoog

312343

Inschrijvingsnummer psychologen

872110612

Werkmomenten

Maandag-Vrijdag

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

€70

Duur van de sessie

50min

Opleiding

Master Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent
Master Cognitieve Sociale Therapie aan de Universiteit Barcelona