Terug naar boven

Sabin Van Crombrugge

Psycholoog

Zwaantje 36 , Sleidinge

9940 Evergem

Introductie


Nieuwe aanmeldingen: vanaf 1 juni 2024

Ben je vastgeraakt in angsten, depressie, trauma, rouw of bepaalde levensthema's en zorgt dit voor het gevoel dat je de veiligheid kwijt geraakt bent dan help ik je graag terug op weg naar jouw levenspad.

Ook als je in een burn-out terecht gekomen bent of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging via loopbaanbegeleiding begeleid ik je graag in jouw veranderproces.

Een andere mogelijkheid is dat je nood hebt aan coaching rond eigenwaarde, relaties of full potential. Door het werken aan mijn eigen trauma's en tekortkomingen ontstonden de vele inzichten op gebied van eigenwaarde, gezonde relaties en het inzetten van mijn full potential. Met passie wil ik die inzichten dan ook met jullie delen.

Verder ben ik gedurende 15 jaar bezig met onderzoek en begeleiding, zowel in groep als individueel van het Vanishing Twin Syndroom, familieopstellingen en systeemopstellingen.

Psychodiagnostiek bij jongeren en volwassenen inzake AD(H)D, intelligentieonderzoeken, persoonlijkheidsstoornissen (aanmeldingen pas mogelijk vanaf 1 september 2024) depressies, burn-out, vanishing twin onderzoek.

Wat de problematiek ook is voor mij is ieder persoon uniek en bekijk ik elke vraag dan ook heel persoonlijk. Aangezien ik zowel kinesitherapeut als psycholoog ben probeer ik beide werelden samen te brengen. Soms is draagkracht opbouwen noodzakelijk en bekijk ik meer het lichamelijke, via relaxatie kine, soms is het noodzakelijk om orde te krijgen in de chaos en leg ik meer de nadruk op de psychologische begeleiding. Ik probeer elke keer weer verder te kijken dan het symptoom omdat het uiteindelijke resultaat van de begeleiding vaak samenhangt met een oplossing van de onderliggende onbewuste factoren.

Mijn kernwoorden zijn deskundige zorg op maat en een authentiek en warm contact in een veilige omgeving. Flow en leven staan centraal.

Samen geraken we een heel eind verder en kunnen we nadien terugblikken op die helse periode als iets om dankbaar voor te zijn. Elke moeilijke beweging is een uitnodiging tot verandering en groei.

Werking

De aanmelding gebeurt via het formulier op deze site, mail of telefonisch. In de eerste sessie beluister ik je verhaal en je hulpvraag, wat je verwachtingen zijn en bekijk ik de mogelijkheden en wat de meest efficiënte manier is om een oplossing te vinden voor je probleem. Aan de hand van deze gegevens wordt een eerste behandelplan voorgesteld. In de volgende sessies wordt dieper ingegaan op de problematiek en naargelang de sessies vorderen wordt er gekeken of aanpassingen aan het behandelplan noodzakelijk zijn. De gebruikte technieken zijn afhankelijk van de problematiek en zodoende worden elementen uit de kinesitherapie, psychologie, traumatherapie, rouwtherapie, loopbaancoaching, stress en burn-outcoaching, Interactive Guided Imagery, familieopstellingen en systeemopstellingen gebruikt.

Voor wie?

Jongeren vanaf 16 jaar, jongvolwassenen en volwassenen

Informatie en afspraken

Voor informatie of om een afspraak te maken ben ik het beste bereikbaar via mail. Indien je telefonisch contact wil dan kan je dit gerust melden in je mail. Om de sessies niet te storen worden geen oproepen tijdens de sessies beantwoord. Je kan wel een boodschap inspreken met je contactgegevens zodanig dat ik je nadien kan opbellen.

Graag ontmoet ik jou van mens tot mens, van hart tot hart: welkom.

Sabin

Lees verder

Therapievormen

Psycholoog Psychodiagnostiek Relaxatietherapie / relaxatietraining Meer ...

Ondersteuning bij

Ademhalingsproblemen Hyperventilatie Rug- en nekklachten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Koppels Jong volwassenen Jongeren

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands Engels Frans

Visumnummer klinisch psycholoog

263612

Inschrijvingsnummer Psychologencommissie

742116223

Werkmomenten

maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag 8u30-15u en 18u-22u
woensdag 8u45-11u45

Prijs voor een consult

Kine: Riziv geconventioneerd 30 euro/max 30’, psychologische sessies: 60 euro, loopbaanbegeleiding: via loopbaancheques 45 euro/4u; 90 euro/7u

Duur van de sessie

Kine per 30'
Psychologische sessie 50' à 60'
Loopbaanbegeleiding: 1u

Opleiding

Master in de klinische psychologie
Kinesitherapeut
Relaxatietherapeut
Traumatherapeut
Rouwtherapeut
Loopbaancoach
Stress en Burn-out/Bore-out coach
Familieopsteller
Systeemopsteller
HSP en Indigo coach
Visualisatie (IGI) coach
Intuïtieve ontwikkeling
Zorgkundige met therapiehond (in opleiding)


Beroepsvereniging

Psychologencommissie

Neem contact op met Sabin

Zwaantje 36 , Sleidinge

9940 Evergem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.sabinvancrombrugge.com

http://www.vievig.be

http://www.vanishingtwin.be

Routebeschrijving