Terug naar boven

Marit Tips

Praktijk Balannzplus

Klinisch psycholoog

Oplintersesteenweg 598

3300 Oplinter

Introductie

Sinds kort maak ik na het afronden van een master in de klinische en gezondheidspsychologie voor kinderen en jongeren deel uit van Praktijk Balannzplus te Oplinter, samen met vele andere disciplines (opvoedingsondersteuning, systeemcounseling, volwassenpsycholoog, kinesitherapie, logopedie, yoga, sport,...).

De ontwikkeling van kinderen en jongeren lag mij vanuit eigen ervaringen altijd al nauw aan het hart. De veerkracht en het doorzettingsvermogen waarmee jongeren, elk met hun eigen rugzak, de wereld aankijken kan mij dan ook ontroeren. Naast psycholoog ben ik ook actief vrijwilliger bij de Vlaamse Vereniging voor Hoogsensitiviteit en houd ik van de uiteenlopende verhalen die mensen met zich meedragen.

Binnen de therapie zal ik samen met jou en je omgeving op zoek gaan naar een nieuw evenwicht. Daarvoor is het belangrijk eerst zicht te krijgen op alle puzzelstukjes in jouw leven. Dit doen we aan de hand van een eerste gesprek samen met jou en bij voorkeur ook met je zorgfiguren. Hierin bespreken we vier grote vragen, namelijk: 'Wie ben ik?', 'Wie zijn jullie?', 'Waarom zijn jullie op dit moment bij mij terecht gekomen?' en 'Gaan we samen verder en hoe?'.

Ten tweede spendeer ik met jou een aantal sessies om in een veilige omgeving een beeld te krijgen van jouw beleving en wie jij bent als persoon. Een ander onderdeel hiervan zijn zogenaamde oudergesprekken met jouw ouders of zorgfiguren.

Hierna bekijken we verder de mogelijkheden binnen de therapie en de doelen waar we samen verder naartoe werken om zo terug rust te brengen in jezelf en je gezin.

Voor aanmeldingen kan je bij mij terecht via mail of telefonisch via het nummer van de praktijk (016 41 77 41) of mijn werkgsmnummer (0456 15 49 03), telkens op donderdag tussen 14u en 16u. Ook aanmeldingen via mail worden dan beantwoord. Bedankt voor het begrip!

Lees verder

Specialisaties

Psychologische begeleiding via video call of telefoon Klinisch psycholoog Kinderpsycholoog Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Niet goed in je vel zitten Laag zelfbeeld Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Kinderen Jongeren Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking

Plaats

Psychologische begeleiding over het internet Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.) Psychologische begeleiding via chat Psychologische begeleiding via e-mail In de psychologenpraktijk (tijdens corona) NVT Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Engels Nederlands

Visumnummer klinisch psycholoog

283217

Inschrijvingsnummer psychologen

952123889

Werkmomenten

We bekijken samen de opties

Wachtlijst

Neem contact op

Prijs voor een consult

€55

Duur van de sessie

45 min.

Opleiding

Master in de klinische en gezondheidspsychologie (optie kinderen en jongeren)

Terugbetaling

Afhankelijk van de mutualiteit waarbij je aangesloten bent, kan je mogelijks een stukje van een aantal sessies via hen terugbetaald krijgen.

Beroepsvereniging

Compsy - Psychologencommissie, BFP - Belgische Federatie van Psychologen, VVKP - Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Neem contact op met Marit

Oplintersesteenweg 598

3300 Oplinter

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

https://www.balannzplus.be/

Routebeschrijving