Terug naar boven

Kathy Van Santvoort

Op Adem Komen

Klinisch psycholoog

Moeder Sarov-straat 11

2180 Ekeren (Antwerpen)

Introductie

Wil je van je hyperventilatie af?

Verlang je naar een leven met minder angst?

Wil je graag innerlijke rust, maar voelt het alsof je dagelijks een strijd levert?

"Ik help mensen die lijden onder angstklachten, (chronische) hyperventilatie of paniek om weer op een ontspannen manier de dagelijkse dingen te kunnen doen, die ze willen doen."

Als psycholoog én kinesitherapeut heb ik mij de laatste jaren verdiept in oplossingen, behandelingen
en oorzaken bij (chronische) hyperventilatie, angst en paniek. Ik heb zelf last van hyperventilatie en angst gehad dus ik ben ook ervaringsdeskundige. Met andere woorden, ik weet écht hoe het voelt om met deze klachten te moeten (over-)leven. (neem gerust een kijkje op mijn website als je meer over mij wil lezen en hoe ik mijn hyperventilatie en angst de baas werd)

Wat je verder over mij moet weten:

Ik straal rust uit en breng dit ook over op de ander. Ik vind het belangrijk om eerst rust te brengen in lichaam en hoofd. Zo weet ik dat het veel beter helpt om lichaams- en ademhalingsoefeningen als ingangspoort te gebruiken. Vervolgens kan er gewerkt worden aan gedragsverandering en het aanpassen van de levensstijl. Ik werk graag met mensen die willen nadenken over zichzelf en die de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven durven nemen.

Hyperventilatie en angst treft de mens in zijn totaliteit en vraagt dus om een aanpak op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel, gedragsmatig.

Mijn coachingstraject ‘Van Angst naar Vertrouwen in 5 stappen’ duurt 12 weken en bestaat uit 7 individuele sessies van 1,5 uur én 2 supportcalls van maximaal 30 minuten. Na elke sessie worden er opdrachten gegeven waarmee je thuis aan de slag kan. Het is een actief, doelgericht én diepgaand traject. Want alleen met een goed plan, een goede strategie heb je kans op slagen.

Ik werk met trajecten omdat ik 100% geloof in de kracht en het resultaat ervan. Tijdens dit traject doorloop je de 5 stappen die nodig zijn om van angst naar vertrouwen en innerlijke rust te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat je pas écht stappen gaat maken als je aan de slag gaat met een volledig traject. En dat wens ik jou van harte!

Ben je klaar om weer voluit te gaan leven in plaats van te ‘over-leven’?

Wil je weer controle krijgen over je lichaam en je gedachten? Op mijn website kan je alvast het gratis e-book '10 gouden tips om je angst de baas te worden' aanvragen.

Wil je graag meer weten over mijn individueel coachingstraject ‘Van Angst naar Vertrouwen in 5 stappen’? Of wil je een gratis en vrijblijvend verkennend telefoongesprek (30 min.) inplannen waar ik je ook al wat op weg help met enkele tips? Dit kan telefonisch of per e-mail. Ik kijk uit naar je reactie!

Meer info? >> zie websitelink onderaan

Makkelijk bereikbaar

Mijn praktijk is gelegen in Ekeren, Antwerpen: Moeder Sarov-straat 11.

Gratis parkeergelegenheid aan de praktijk. Ook met het openbaar vervoer is de praktijk vlot bereikbaar. Er is een bushalte vlakbij op de Kapelsesteenweg.

Lees verder

Therapievormen

Psycho-educatie Coaching Cognitieve training Meer ...

Ondersteuning bij

Angst - Paniekaanvallen Corona angst Zelfzorg Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Ouderen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Psychologische begeleiding via telefoon - gsm Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Visumnummer klinisch psycholoog

263116

Inschrijvingsnummer Psychologencommissie

782116384

Werkmomenten

Een eerste (gratis en vrijblijvend) verkennend telefoongesprek van 30 min. kan je aanvragen via e-mail of telefonisch. (maandag tot vrijdag)
Indien ik niet kan opnemen, laat gerust je naam en nummer achter op mijn voicemail of via sms. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Wachtlijst

nee

Prijs voor een consult

trajectprijzen

Duur van de sessie

60/90 min.

Opleiding

Licentiaat in de klinische psychologie
Gegradueerde in de kinesitherapie

Beroepsvereniging

VVKP Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en BFP Belgische Federatie van Psychologen

Neem contact op met Kathy

Moeder Sarov-straat 11

2180 Ekeren (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.opademkomen.be

Routebeschrijving