Terug naar boven

Ine Trompet

De Groeilamp

Klinisch psycholoog

Deze psycholoog kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Psycholoog.be.

Vind een andere psycholoog via onderstaande linken:

Vind een psycholoogVind een psycholoog in MerelbekeVind een Klinisch psycholoog

Introductie

Enthousiaste kinder- en jeugdpsychologe in jouw buurt!

Hallo,

Ik ben Ine Trompet, een kinder- en jeugdpsychologe die graag jonge mensen en hun gezinnen vooruithelpt in het leven. Mijn visie is dat we samen werken als een team om naar een oplossing te zoeken voor de zaken die moeilijk lopen of dingen die je graag zou veranderen, op een manier dat iedereen zich goed voelt en vooral gehoord voelt.

In 2013 behaalde ik mijn Masterdiploma in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent. Hierna heb ik een aantal jaar in Australië gewoond en gewerkt als zelfstandig psychologe in een groepspraktijk. Zo heb ik zowel ervaring opgedaan in België als in Australië, geleerd om te werken vanuit verschillende invalshoeken en met verschillende culturen, wat altijd zeer interessant was.

Sinds juni 2017 ben ik terug verhuisd naar België om dichterbij familie en vrienden te zijn en ook mijn passie voor mensen te helpen hier verder te zetten. Ik heb tot nu in de paramedische groepspraktijk Tonus te Londerzeel gewerkt, waar je zowel terecht kan voor psychotherapie als voor kinesitherapie, logopedie en osteopathie. Ook hier heb ik weer enorm veel bijgeleerd en deze zaken neem ik mee in mijn verdere therapie. Vanaf midden november 2019 ben ik gestart in de groepspraktijk 'De Groeilamp' te Merelbeke en maak ik deel uit van hun fantastisch team.

Ik werk graag op maat. Bij deze integreer ik verschillende therapeutische technieken (cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, speltherapie, ACT principes, etc.) in de diagnostiek en behandeling, en evalueer ik regelmatig wat werkt voor ieder specifiek individu.

Contacteer mij dus gerust met alle vragen die je hebt en dan bespreken we in vertrouwen hoe ik jou het beste kan verder helpen.

Lees verder

Specialisaties

Klinisch psycholoog Kinderpsycholoog Jeugdpsycholoog Meer ...

Ondersteuning bij

Depressie Corona stress Dwangstoornis Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Kinderen Jongeren Jong volwassenen Ouders

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie Gezinstherapie

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch psycholoog

288802

Inschrijvingsnummer psychologen

902112862

Werkmomenten

Dinsdagavond: 15u. - 20u.

Prijs voor een consult

50 euro (60 euro voor intakegesprek)

Duur van de sessie

50 minuten (60 minuten voor intakegesprek)

Opleiding

Master in de Klinische Psychologie