Terug naar boven

Isabelle Schotte

De Therapiezolder

Gestalttherapeut

Stenenstraat 9

8400 Oostende

Introductie

Welkom in mijn therapiezolder! Een plek om samen even stil te staan én op pad te gaan: op zoek naar wie jij werkelijk bent en wat jij nu nodig hebt om weer in beweging te komen.

Want waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat er iets, op welke manier dan ook, vast is gelopen.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik heb een holistische kijk: ik zie mensen als gehelen: lichaam, geest en ziel, individu en omgeving. Dat alles is steeds in wisselwerking en niet los van elkaar te zien. Problemen ontstaan als het contact - met jezelf, met je omgeving - verstoord raakt en verstoord blijft. Op de duur begrijp je jezelf niet meer, je draait in cirkels, je ziet niet meer hoe je verandering kan brengen in je situatie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een lijfelijk en intuïtief weten heeft, dat je informeert over wat er scheelt en wat je te doen staat. Samen met jou ga ik aandacht geven aan wat er is, door stil te staan bij wat er hier en nu bij jou op de voorgrond komt.

Praten en tot inzichten komen is één manier, maar ik begeleid je ook in het voelen, het intuïtieve en lijfelijke ervaren en het uitproberen van nieuwe mogelijkheden.

Vanuit mijn jarenlange affiniteit en opleidingen in yoga (ik ben ook yogadocente), meditatie en energetisch werk (reiki), kunnen we , als jij dat wil, onderzoeken of je hier baat bij kan hebben.

Mijn vorige werkervaringen hadden telkens te maken met de grote levensvragen. Ondersteunen bij de beslissingen rond ongeplande zwangerschap, en mijn later werk met mensen aan hun levenseinde (palliatieve zorg) hebben mijn zijn en mijn aanpak sterk beïnvloed.

Door dit alles benader ik het leven en de problemen die zich daarin voordoen, vanuit een breed perspectief. Waar gaat het werkelijk om voor jou in je leven? Heb je daar (nog) contact mee?

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je verstand, je gevoel, je innerlijk weten, je lichaam, je energie en je gedrag beter op elkaar afgestemd raken en zich verbinden met jouw zingeving, jouw levenskunst. Je kunt zo weer keuzes maken vanuit vrijheid, in plaats van telkens terug te vallen in oude, vastgeroeste patronen.

Therapie is een boeiend proces, dat soms pijnlijk en confronterend kan zijn. Maar er is ook plaats voor humor en vooral: het is bevrijdend.

Lees verder

Specialisaties

Holistische psychotherapie Psycholoog Gestalttherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Stress Angst - Fobieën Angst - Paniekaanvallen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch psycholoog

285141

Inschrijvingsnummer psychologen

702113682

Werkmomenten

dinsdag woensdag vrijdag

Wachtlijst

varieert

Prijs voor een consult

60€

Duur van de sessie

50 min.

Opleiding

Master in de Klinische Psychologie
Cliëntgerichte - experiëntiële Psychotherapie
Gestalttherapie
Focussen
Klinische hypnosedeskundige ( i.o. bij VHYP : Vlaamse Wetenschappelijke Hypnosevereniging)
Yoga Teacher, Yin Yoga, Chakrameditatie, Yogafilosofie

Leeftijd

51 jaar

Beroepsvereniging

VVKPNVAGT :Nederlands Vlaamse Associatie voor gestalttherapie en gestalttheorieVBEGP: Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestalt Psychotherapie

Neem contact op met Isabelle

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Stenenstraat 9

8400 Oostende

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.deloft-oostende.be

Routebeschrijving