Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychologen in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze psychologen.

Inge Wouters

Praktijk voor Psychotherapie

Gesprekstherapeut

Elzenstraat 10 bus 5

3500 Hasselt

Introductie

In 2001 studeerde ik af aan de KU-Leuven als Licentiaat in de Klinische Psychologie. Bijkomend volgde ik de therapieopleiding Gestalttherapie aan het Instituut voor Communicatie te Kortrijk (2012).

Persoonlijk beschouw ik psychotherapie als een boeiende ontdekkingstocht, die met momenten pijnlijk en confronterend is maar ook humoristisch en bevrijdend.

Ik probeer in mijn therapieruimte een klimaat van veiligheid, ruimte en vertrouwen te creëren. Een veilige haven waar je even aan wal kan komen om overtollige ballast te lossen en/of energie bij te laden.

Ik zal jouw hulpvraag, hoe vaag of hoe specifiek ook, benaderen door deze te situeren en verder te exploreren in jouw levenssituatie en jouw levenswijze. Dit met een scherpe focus op jouw gedachten, jouw gevoelens en jouw ervaringen.

Specialisaties

Gesprekstherapie Gestalttherapie Klinisch psycholoog Meer ...

Ondersteuning bij

Angst - Sociale angsten HSP - Hoogsensitief Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen Jongeren

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Inschrijvingsnummer psychologen

762111467

Prijs voor een consult

50 euro

Duur van de sessie

60 minuten

Beroepsvereniging

NVAGT Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie

Neem contact op met Inge

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Elzenstraat 10 bus 5

3500 Hasselt

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.ingewouters.be/

Routebeschrijving