Terug naar boven

Esmee Vandecaetsbeek

Klinisch psycholoog

Biesenweg

3740 Bilzen

Introductie

Kinderen en jongeren, vastgelopen in hun ontwikkeling, wil ik graag helpen in hun "groei" naar een plekje in de maatschappij. Kinderen, jongeren, gezinnen met allerlei zorgen kunnen terecht in onze praktijk: leerproblemen, ontwikkelingsstoornissen, socio-emotionele en gedragsproblemen, angsten, ouder-kind problemen enz. Door samen te werken met de thuiscontext is het mogelijk om zorg en hulp te optimaliseren. We gaan samen op zoek naar zorg op maat zodat de levenskwaliteit van kinderen/jongeren en hun omgeving bevorderd kan worden. Daarbij wil ik graag een luisterend oor bieden en een stimulans zijn in het leer- en groeiproces van kinderen en jongeren. Elk individu stimuleren in zijn groeikrachten en ontwikkelingsdomeinen om zo een vastgelopen gezin terug op weg te helpen is de focus van therapie.

Als relatie- en systeemtherapeut in opleiding heet ik individuen/koppels, die spanningen ondervinden in hun relatie waar ze als koppel zelf niet uit geraken, ook altijd welkom. Relatietherapie houdt zich bezig met moeilijkheden/zorgen tussen partners: gevoel elkaar niet meer te begrijpen, verlies van vertrouwen in elkaar, communicatiemoeilijkheden, enz. Deze therapievorm kan dan een hulp zijn om zo de spanningen aan te pakken. Door samen in gesprek te gaan, worden patronen, gedrag en emoties van beide partners in kaart gebracht en wordt er samen gezocht naar een oplossing of een manier om moeilijkheden in jullie relatie te overwinnen.

Lees verder

Specialisaties

Klinisch psycholoog Begeleiding Cognitieve gedragstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Agressiebeheersing Assertiviteit Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Jong volwassenen Jongeren Kinderen Koppels Ouders Volwassenen

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk

Consulttype

Gezinsbegeleiding Gezinstherapie Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands

Visumnummer klinisch psycholoog

277146

Inschrijvingsnummer psychologen

892113514

Prijs voor een consult

€45

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Klinisch Psycholoog, optie kinderen en adolescenten, KU Leuven
Specifieke Lerarenopleiding, CVO Limlo vzw te Diepenbeek
Relatie- en systeemtherapie, I.P.R.R. vzw te Mechelen

Beroepsvereniging

- VVKP: Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen - BFP: Belgische Federatie van Psychologen

Neem contact op met Esmee

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Biesenweg

3740 Bilzen

Limburg

Toon telefoonnummer Routebeschrijving