Terug naar boven

Sophie Pollock - Mensis

Bosstraat 182

3930 Hamont

Introductie

Sophie Pollock is klinisch (volwassen)psycholoog, cognitief gedragstherapeut en schematherapeut van achtergrond. Daarnaast volgde zij ook een EMDR- en diverse overige trauma-opleidingen.

Zij heeft ruim 15 jaar ervaring in de behandeling van eetstoornissen en hun comorbiditeiten. Ze werkte in het verleden op een gespecialiseerde eetstoornissenafdeling in Nederland, een Vlaams kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblematiek en richtte nadien haar eigen groepspraktijk op (i.c. het voormalige ‘Centrum voor Eetstoornissen’) waarbinnen zij haar medewerkers opleidde en superviseerde bij de behandeling van eetstoornissen. Momenteel werkt zij in haar eigen solopraktijk waar zij zich exclusief richt op de behandeling van eetstoornissen, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Dit combineert zij met lesopdrachten voor hogescholen en Schematherapie Vlaanderen.

In haar eigen praktijk biedt ze naast therapie aan cliënten ook gerichte opleiding aan professionals die zich wensen te specialiseren in eetstoornissen en dit door middel van meerdaagse trainingen en een supervisie-aanbod.

Lees verder

Neem contact op met

Bosstraat 182

3930 Hamont

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.sophiepollock.be

https://sophiepollock.be/training-eetstoornissen/

Routebeschrijving