Terug naar boven

Dagworkshop familieopstellingen

Workshop

Jessy Cornet

Kapel de Ster, Vught

Laan van Voorburg 2

5480 Schijndel

Noord-Brabant

Introductie

Maandelijks organiseer ik een dag, waarin ik in een kleinschalige setting (maximaal 12 deelnemers) opstellingen begeleid. Voor mijn eigen individuele klanten en voor belangstellenden van buiten is dit een prachtige gelegenheid om met andere ogen te kijken naar de vragen van het leven. Een opstelling maakt het ongeziene zichtbaar, het ongekende kenbaar en nodigt je uit om in het reine te komen met de eigen geschiedenis en die van je familiesysteem. Ik werk met verschillende invalshoeken: de familieopstelling pur sang, maar ook de opstelling met het Verlangen, de Verlangenszin of opstellingen met delen in jezelf.

De ervaring is, dat dit prachtige dagen zijn, waar deelnemers zich welkom en veilig voelen om met hun verhaal, hun verdriet, hun onzekerheid en schaamte voor de dag te komen. Daar wordt met liefde naar gekeken. En dat is een voorwaarde voor verandering.

Kapel de Ster ligt op het Zorgpark Voorburg in Vught, bushalte reinier van Arkel. Ook per (OV) fiets of auto is de locatie goed te bereiken.

Voor meer informatie bel je me of lees je verder op zie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Start op: zondag 8 november 2020
zondag 8 november 2020Vanaf 10:00tot 17:00

Praktische informatie

Thema's

Liefde & relatie Burnout / burn-out Rouwverwerking Vrouw - zijn Emotioneel lichaamswerk ELW Persoonlijke ontwikkeling Familieopstellingen

Voor

Hulpverleners Volwassenen Mannen Vrouwen Ouders Therapeuten, coaches & counselors Koppels

Gegeven door

Jessy Cornet Coaching & Therapie

Prijs

€ 70,- voor vraagstellers € 35,- voor representanten

Neem contact op met Jessy

Dagworkshop familieopstellingen
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Jessy Cornet

Kapel de Ster, Vught

Laan van Voorburg 2

5480 Schijndel

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.cornetcoaching.nl

Routebeschrijving