Terug naar boven

Kampen De Verrekijker

Vakantie

Sanne Verbeeck

Locatie verschilt van kamp tot kamp. Voor meer info, zie website.

Thuisbasis

1840 Londerzeel

Vlaams-Brabant

Introductie

WAT IS HET?

Een groepsgerichte psychologische begeleiding in de vorm van een speelkamp, waarin met kinderen aan de slag gegaan wordt rond thema’s zoals zelfvertrouwen, faalangst, sociale vaardigheden, weerbaarheid … Ervaring leert dat het beter is om dit in groep te oefenen ten opzichte van bijvoorbeeld individuele therapie.

VOOR WIE IS HET?
Kinderen tussen 8 en 12 jaar die wat zelfvertrouwen missen of die hun draai niet goed kunnen vinden in contact met leeftijdsgenootjes.
Omdat het creëren van een veilig gevoel topprioriteit is, wordt het aantal kinderen per groepje bewust klein gehouden. Per kampje worden er slechts 4 of 6 kinderen toegelaten.

WAT GAAN WE DOEN?
Gedurende 5 dagen gaan we op een speelse manier aan de slag met moeilijke thema’s. Het inoefenen van de sociale vaardigheden gebeurt door middel van spelletjes, oefeningen, werkblaadjes, etc … Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande methodieken die ook vaak ingezet worden bij kinder- en jongerentherapie.
Naast de “therapie-momenten”, waarin jouw kind veel over zichzelf en anderen zal bijleren, is er uiteraard ook veel ruimte om te spelen, energie los te laten en vooral om veel plezier te maken. De werkmomentjes worden voldoende afgewisseld met leuke activiteiten zoals een uitstap naar een pretpark, zwemparadijs, leuke spelletjes, dagje strand ...


Meer info op: zie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: maandag 11 juli 2022
maandag 11 juli 2022Vanaf 08:30
Volgende startdatum: maandag 15 augustus 2022
maandag 15 augustus 2022Vanaf 08:30

Praktische informatie

Thema's

Zelfvertrouwen Faalangst Sociale vaardigheden Assertiviteitstraining Weerbaarheid

Voor

Kinderen

Gegeven door

Sanne Verbeeck

Prijs

€755

Neem contact op met Sanne

Kampen De Verrekijker
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Sanne Verbeeck

Locatie verschilt van kamp tot kamp. Voor meer info, zie website.

Thuisbasis

1840 Londerzeel

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.kampen-deverrekijker.be

Routebeschrijving