Terug naar boven

Korte training: De kracht van NLP

Training

Educatieve Academie vzw

Educatieve Academie

Patriottenstraat 35

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Introductie

Meer info en inschrijven via zie websitelink onderaan

Elk gedrag is gestructureerd. Die structuur kan worden gemodelleerd, aangeleerd, onderwezen en veranderd. Dit is precies wat Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) doet: de onbewuste patronen van mensen analyseren, modelleren en in kaart brengen, om het achteraf aan anderen aan te leren.


NLP gaat over het ‘denken’. Het heeft als doel te begrijpen hoe iemand denkt en hoe dat denkproces het gedrag en de communicatie beïnvloedt. Met deze kennis is het dan mogelijk om iemands denken te sturen, zodat zijn of haar gedrag en/of communicatie in positieve zin kan veranderen.


NLP vertrekt niet zozeer vanuit het waarom, maar stelt het hoe centraal. De subjectieve ervaring is het belangrijkste. Door NLP-interventies toe te passen boek je sneller resultaat in gedragsverandering. Dit geeft de cliënt een succeservaring en bevordert de therapietrouw.


Tijdens deze training laten we een selectie van NLP-technieken aan bod komen en focussen daarnaast vooral op de praktijk. Je oefent de aangeleerde technieken om ze vervolgens meteen toe te passen op jezelf en anderen.


Lees verder

Cursusdatums

Start op: maandag 9 november 2020
maandag 9 november 2020Vanaf 10utot 17u
maandag 23 november 2020Vanaf 10utot 17u
maandag 7 december 2020Vanaf 10utot 17u

Praktische informatie

Thema's

Communicatie Effectieve communicatie Geweldloze communicatie Psychocoaching Psychotherapie Psychotherapie opleiding Therapie Therapie opleiding

Voor

Therapeuten, coaches & counselors Hulpverleners

Gegeven door

Johnny Weustenraed & Katrin Derboven

Prijs

€ 308 (€ 255 voor I.V.-studenten en V.V.T.I.V.–leden)

Neem contact op met

Korte training: De kracht van NLP
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Educatieve Academie vzw

Educatieve Academie

Patriottenstraat 35

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://www.educatieve-academie.be

Routebeschrijving