Terug naar boven

Driedaagse 'Jezelf graag zien'

Netwerk emotioneel lichaamswerk (NEL)

Boek via owc.be/alle-cursussen/move-to-feel-driedaagse-jezelf-graag-zien-2671

Oost West Centrum Orval, Bois-le-Comte 1

6823 Villers-Devant-Orval

Luxemburg

Driedaagse 'Jezelf graag zien'

Introductie

In welke mate zie jij jezelf graag? Geef je jezelf vaak op je kop? Ga je daarvan hard je best doen, of val je juist in de moedeloosheid? Loop je rond met spanning in je lijf die je niet kwijtraakt?

Wil jij nog zorgzamer omgaan met jezelf? Tijdens deze driedaagse Emotioneel Lichaamswerk ® ga je in een zachte, ondersteunende sfeer bewegen, ademen en uiten. Dicht bij jezelf zijn, samen met anderen.

  • Je wordt je bewust van het precieze gezicht van je zelf-oordelen, en de impact ervan op je lijf.
  • Je oefent in mildheid naar jezelf.
  • En je gaat met zachte kracht naar huis.

Heel warm welkom op deze vierde editie,
Ann, Veerle & assistent

“Het moet van mijn hart, bedankt voor de verandering die jullie teweegbrachten.Mensen vroegen me vandaag of alles ok was, ze wilden eigenlijk weten waarom ik anders was. Verschillenden zeiden dat ik er goed uitzag.Ik voelde vanbinnen ook dat het goed was. Een vriendin zei me dat ik straalde. Wauw, thanks.
– Patrick, deelnemer MOVE TO FEEL weekend jezelf graag zien”

Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb vertrouwen getankt en ben (zoals beloofd op de flyer) met een zachte kracht huiswaarts gekeerd.
Top-weekend!
– Nele, deelnemer MOVE TO FEEL weekend ‚’jezelf graag zien’

Hoe ik ‘s vrijdags aankwam: moe, gespannen, vertwijfeld, met oud en minder oud verdriet
Wat ik gedaan heb: gulzig en gretig zuurstof, energie en innerlijke kracht getankt
Hoe ik mij ‘s maandags voelde: gewaardeerd, gesteund, gesterkt, geborgen, geheeld en gestreeld
Hoe ik naar huis ben gegaan: immens dankbaar, verzacht, verwarmd, verbonden, verrijkt en vervuld
Wat een proces … Wat een transformatie … Wat een stap in mijn zoektocht …Zoveel dank aan iedereen die tijdens deze driedaagse met mij op tocht ging!
– Els, deelneemster MOVE TO FEEL driedaagse ‘jezelf graag zien’

Vanaf de eerste seconde tot de laatste volledig losgekoppeld van mijn buitenwereld en de kans gekregen om 3 dagen lang een plons te maken tot in mijn diepste zijn. Wauw, wat was het heerlijk om daar te zijn, mijn bron te ontmoeten.Laat het glas in de toekomst maar half vol of half leeg zijn, het maakt niet meer uit want ik heb een tool gevonden om het glas weer te vullen, dag na dag.Dankjewel
– An, deelneemster MOVE TO FEEL weekend ‚’jezelf graag zien’

Emotioneel lichaamswerk® nodigt je uit om meer te voelen en beter te begrijpen wát je juist voelt. Zo ontdek je beter wat je nodig hebt dan met denken alleen. Je geeft beweging en lucht aan emotionele en lichamelijke spanningen die al lange tijd in je lichaam zijn vastgezet. Het resultaat is meer innerlijke rust. Je ontdekt hoe je aanwezig kan blijven bij een gevoel dat ‘pijn’ doet, en hoeveel deugd dat doet. Je staat meer open voor fijne gevoelens en je ervaart hoe je voelen en denken kunt integreren.

Bewegen, dieper ademen, expressieoefeningen en meditatie zijn telkens de elementen van een workshop. Het draait nooit om presteren, maar om contact maken met wat je voelt. De oefeningen variëren van rustig en verkennend tot bewegingen of dans waarin je voluit kan gaan.

Sommige oefeningen doe je op jezelf, soms werk je per twee of in groep, altijd met respect voor jouw grenzen. Niets moet.Vaak gebruiken we muziek ter ondersteuning. Er is ruimte voor rustige integratie, vaak liggend, en voor rondjes waarin wie wil, iets kan zeggen.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 20 december 2019
vrijdag 20 december 2019Vanaf 19u
zaterdag 21 december 2019
zondag 22 december 2019
maandag 23 december 2019tot 16u

Praktische informatie

Thema's

Eigenwaarde Zelfzorg Zelfvertrouwen Emotioneel lichaamswerk ELW Ademen Bio-energetica Persoonlijke ontwikkeling Liefde & relatie Lichaam & welzijn Lichaamstaal

Gegeven door

Ann De Ron en Veerle Bovyn, i.s.m. Oost West Centrum

Prijs

445 euro, 3 overnachtingen en volpension inbegrepen Kortingen voor vroege betaling, jongeren, mensen met een uitkering en mensen met een klein pensioen

Neem contact op met

Driedaagse 'Jezelf graag zien'
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Netwerk emotioneel lichaamswerk (NEL)

Boek via owc.be/alle-cursussen/move-to-feel-driedaagse-jezelf-graag-zien-2671

Oost West Centrum Orval, Bois-le-Comte 1

6823 Villers-Devant-Orval

Luxemburg

Toon telefoonnummer

http://www.emotioneellichaamswerk.be

Routebeschrijving