Terug naar boven

Ambulant Behandelprogramma Alcohol (ABA Brugge)

Groepstherapie

Dominique Coopman

PZ Onzelievevrouw

Koning Albert I-laan 8, 050/30.18.99

8000 Brugge

West-Vlaanderen

Introductie

JE ALCOHOLPROBLEEM DE BAAS!

Vraag je je soms af of alcohol jouw leven niet te veel gaat beheersen? Ervaar je soms je alcoholgebruik als een dwingende gewoonte? Valt het je moeilijk om te stoppen met het drinken van alcohol en ben je daartoe wel gemotiveerd? Denk je dat professionele ondersteuning jou kan helpen maar zie je een voltijds programma of een opname in een ontwenningskliniek niet zitten? Dan is het Ambulant Behandelprogramma Alcohol (ABA) misschien wat je zoekt.

Het programma, voor maximum 8 personen, start op vrijdag en loopt over 7 weken. De eerste twee vrijdagen word je verwacht van 8.30 tot 15.30 uur. Vanaf de derde vrijdag duren de sessies van 8.30 tot 12.00 uur. Het programma bestaat uit infosessies en trainingssessies.

De belangrijkste onderdelen zijn inzicht verwerven in motivatie, zelfcontrole en hervalpreventie. Het is ook mogelijk om je partner, familie of andere steunfiguren te betrekken in de behandeling. Zij kunnen deelnemen aan een infoavond voor familie in het ziekenhuis. Tijdens het programma word je opgevolgd door dr. De Buysscher.

Voor aanmelding richt je je tot het medisch secretariaat op het telefoonnummer 050/30.18.99.

Alle info is ook terug te vinden op zie websitelink onderaan.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 29 januari 2021
vrijdag 29 januari 2021

Praktische informatie

Thema's

Alcoholverslaving

Voor

Volwassenen

Gegeven door

mezelf en een verpleegkundige van kliniek 1 verslavingszorg

Prijs

Het ambulant programma valt gedeeltelijk onder het nabehandelingsstatuut. De kostprijs voor het zevenwekenprogramma is afhankelijk van je statuut bij het ziekenfonds.

Neem contact op met Dominique

Ambulant Behandelprogramma Alcohol (ABA Brugge)
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Dominique Coopman

PZ Onzelievevrouw

Koning Albert I-laan 8

8000 Brugge

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving