Terug naar boven

Sanne Verbeeck

Kampen De Verrekijker

Kinderpsycholoog

Thuisbasis

1840 Londerzeel

Introductie

Ik ben kinder- en jongerenpsycholoog van opleiding. Als hoofdberoep ben ik momenteel werkzaam als psychodiagnosticus in een voorziening binnen de bijzondere jeugdzorg. Daarnaast gaf ik gedurende een 4-tal jaren individuele therapie aan kinderen en jongeren met verschillende problematieken. Hier ben ik echter mee gestopt omdat ik wat op mijn honger bleef zitten en voelde dat het tijd was voor iets nieuw. Ervaring leert dat sommige moeilijkheden beter in groep aangepakt worden. Daarom ben ik overgestap op een groepsgericht aanbod en geef ik "therapie-kampen" voor kinderen met een te laag zelfbeeld. In de kampen worden moeilijke thema's zoals zelfvertrouwen, faalangst, sociale vaardigheden, assertiviteit ... in een speels jasje gestopt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande methodieken die ook vaak ingezet worden bij kinder- en jongerentherapie.

Omdat de verrekijker-kampen geen gewone speelkampen zijn, maar vanuit een psychologisch perspectief onderbouwd zijn, ziet het verloop er iets anders uit. Voordat het kamp van start gaat worden er intakegesprekken gehouden. Het traject wordt nadien afgesloten met een terugkoppelingsgesprek.

Lees verder

Specialisaties

Sociale vaardigheidstraining Assertiviteitstraining Integratieve psychotherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Assertiviteit Persoonlijke ontwikkeling Niet goed in je vel zitten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Kinderen

Consulttype

Groepstherapie

Talen

Nederlands

Visumnummer klinisch psycholoog

266335

Inschrijvingsnummer psychologen

942119412

Werkmomenten

Er worden enkele kampen georganiseerd in schoolvakanties. Voor meer informatie omtrent de exacte data, verwijs ik jullie graag door naar de website.

Opleiding

Master in de klinische psychologie, optie kinderen en jongeren
Postgraduaat psychodiagnostiek
Integratieve psychotherapie i.o.

Neem contact op met Sanne

Thuisbasis

1840 Londerzeel

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.kampen-deverrekijker.be

Routebeschrijving