Terug naar boven

Ineke Van Lint

psychologe

Oplossingsgericht psycholoog

Deze psycholoog kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Psycholoog.be. Vind een andere psycholoog via onderstaande linken:
Vind een psycholoog Vind een psycholoog in Gent Vind een Oplossingsgericht therapeut

Introductie

Ik ben psychologe voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Ik werk met Korte Oplossingsgerichte Therapie en indien gewenst ook met Bachbloesemtherapie.

Mijn voornaamste doel is om jou weer in contact te brengen met jouw innerlijke kracht, zodat je je eigen leven weer in handen neemt, je energie weer voelt stromen en je levensvreugde (her)ontdekt.

Ik help jou bewust te worden van de blokkerende patronen en overtuigingen die je er op na houdt en die jou beletten gelukkig en succesvol te zijn. Ik toon je hoe je die blokkades en overtuigingen kunt opruimen, leer je je doelen duidelijk te bepalen, leer je bewust te worden van wat je echt wil en help je je dromen te realiseren.

Ik help jou - via gerichte oefeningen - het antwoord te vinden op de vragen : “Wie ben ik en wat is het doel van mijn leven? Wat is de reden van mijn bestaan op deze wereld en de opdracht die ik daarin heb uit te voeren?”

Ik leer jou de relatie met jouw 'Innerlijke Kind' te herstellen en te helen, zodat je weer Liefde in je leven kunt binnen laten: liefde voor jezelf, liefde voor en van de ander, liefde voor het Leven en liefde voor het Universum.

Ik zal je ook helpen oude pijn, die je nog meesleurt, op te lossen en te geloven in je eigen manifestatiekracht om dat leven te creëren voor jezelf dat je zelf wenst te leven.

We antwoorden op de vraag: "indien je echt van jezelf zou houden, hoe zou je dan leven? Wat zou je doen?" En daarna kijken we hoe je dit leven aan jezelf kunt schenken.

Sessies bij mij zijn interactief, levendig en altijd gericht op onmiddellijk inzicht en resultaat. Dus geen ellenlange analyses, maar kort en bondig zeggen waar het op staat en hoe je uit je impasse kunt geraken.

Lees verder

Specialisaties

Oplossingsgerichte therapie Psycholoog Klinisch psycholoog Coaching Gesprekstherapie Therapie via skype of telefoon Therapie Psychologische begeleiding aan huis Kindercoaching Counseling Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Angst - Sociale angsten Assertiviteit Bedplassen Beroepskeuze Boosheid Burnout / burn-out Communicatieproblemen Verdriet Verlegenheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Jong volwassenen Jongeren Kinderen Ouderen Ouders Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Psycholoog aan huis Psychologische begeleiding over het internet Therapie via chat Psychologische begeleiding via e-mail Psychologische begeleiding via skype Psychologische begeleiding via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Frans Engels Duits

Registratienummer psychologen

572206123

Werkmomenten

Dagelijks van 10 tot 13 en van 16 tot 20 uur.

Wachtlijst

nauwelijks

Prijs voor een consult

80 €

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Master in Klinische Psychologie
Bachbloesemtherapie
Kinesiologie
Brain Gym
Betekenis van Ziekte en Gezondheid
Esoterische workshops
Enz...