Reiki I - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Psycholoog.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie of levenskracht. Het is de energie die stroomt door alles wat leeft. Reiki wordt doorgegeven via de handen van de gever naar degene die behandeld wordt. Reiki heeft een eigen bewustzijn en gaat daar waar het nodig is, waar er behoefte is aan energie (zowel fysiek als emotioneel). Reiki stimuleert op die manier het zelfgenezend vermogen en bevordert je bewustzijnsgroei.
Het Reiki-systeem waarop deze cursus is gebaseerd, werd vorige eeuw ontwikkeld door de japanner Mikao Usui en bestaat uit 3 graden : Reiki I, II en de mastergraad. Elke graad is compleet en staat voor een bepaald niveau van kunnen werken met en ervaren van de energie.

Reiki I (eerste graad)
De Reiki I cursus wordt gegeven in 4 dagdelen. Je wordt in 4 keer afgestemd op Reiki, dit wordt ook wel geïnitieerd of ingewijd genoemd. Hierdoor krijg je het vermogen om jezelf en anderen met Reiki te behandelen, je wordt een kanaal voor de energie.
Naast de initiaties krijg je uitleg over wat Reiki juist is, waar het vandaan komt en vooral: wat het voor je kan doen en hoe je het in je dagelijks leven voor jezelf en voor anderen kan gebruiken. Je leert onder andere de basis handposities zodat je een volledige en een verkorte behandeling kan geven.
Daarnaast is er ruimte om te oefenen, elkaar te behandelen en behandeld te worden.
Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

Tijdens het weekend spreken we ook een datum af voor een terugkomdag (ongeveer 3 maanden na de cursus) waarop je je ervaringen met Reiki kan delen, vragen kan stellen en elkaar kan behandelen.

Data: 18, 19 en 20 oktober 2018
De cursus is verspreid over 4 dagdelen:


Donderdag 19u-22u Vrijdag: 19u-22u Zaterdag: 10u-13u en 19u-22u


Plaats: Kessel-Lo
Prijs: 185 € inclusief lesmateriaal, water, koffie thee en wat lekkers!

Inschrijvingsvoorwaarden
Inschrijven kan enkel telefonisch bij Liesbeth Delmarcel, bij voorkeur ten laatste 10 dagen voor aanvang van de cursus
Gsm: 0498 597 845 of

Je inschrijving is definitief en wordt bevestigd per mail na overschrijving van een voorschot van 70€ ten minste 10 dagen voor aanvang van de cursus. Hiermee verbind je je tot het volgen van de 4 dagdelen.

Argenta BE89 9731 0479 4285

Praktijk voor energetisch lichaamswerk en bewustwording

Met vermelding: Reiki I

De rest van het cursusgeld (115€) kan je tijdens het cursusweekend betalen.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering door de cursist wordt het voorschot niet terugbetaald.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd, daarna 75% en na het begin van de cursus het hele bedrag.
Het voorschot wordt volledig terugbetaald moest de cursus van mijnentwege niet kunnen doorgaan.

Je bent van harte welkom!

Liesbeth

Zoek een andere cursus

Locatie cursus