Terug naar boven

Lekker in je vel kinderkamp: LAZY LAMA - Deze Activiteit is offline

Deze Activiteit kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Psycholoog.be. Vind een andere Activiteit via onderstaande links.

Omschrijving

Wil je een kwaliteitsvol kamp waar persoonlijke groei, zelfvertrouwen en veerkracht centraal staat? Dan is een lekker-in-je-vel themakamp vast iets voor jouw kind!

Tijdens de paasvakantie werken we rond het thema LAZY LAMA: Er is een gevarieerd aanbod met keuzeactiviteiten uit verschillende domeinen zoals beweging, dans, crea en fantasie.
Lazy Lama is een lama die ervan houdt alles rustig aan te doen. Waar kan jij van ontspannen? Tijdens dit kamp staat genieten centraal. Je krijgt de kans om een aantal dingen uit te proberen. Is yoga iets voor jou? Of hou je meer van muziek? Rustige en actieve activiteiten worden afgewisseld om zowel mentaal als fysiek weer helemaal fit te zijn!
Talentontwikkeling en veerkracht worden gericht aangemoedigd en bevorderd. Als extraatje gaan we dinsdagmiddag op uitstap om ons talent in de praktijk te ontdekken: laat dit beroep jou alvast glunderen?
De professionele begeleiding van psychologe Lore Coppens (Feel-it Brasschaat) zorgt voor extra diepgang en begeleiding van de kinderen.


Schrijf je nog gauw in!
www.feelitcoaching.be
of

http://www.de-speelvogels.be/praktisch-lekkerinjev...


Tot binnenkort!
Groetjes,
Lore Coppens (kinderpsychologe) en Maria Meyvis (kindercoach en speltherapeute)

Zoek een andere cursus

Locatie cursus